INFO

Dr. Song is een cocreatief zanggezelschap rond zanger/zangcoach Jan Bervoets (ex Voice Male, Aliaz en Reset). Onder het motto 'zingen verbindt' nodigt dr.Song u uit tot het meezingen van popnummers van vroeger en nu. Maandelijks gebeurt dat minstens 1 keer op een vaste locatie, tegenwoordig in de Sint-Amanduskerk in de Van Kerckhovenstraat in Antwerpen. De toegang is dan gratis. Ervaring is niet vereist. Iedereen die graag zingt, is welkom.

De songkeuze varieert en wordt meestal in meerstemmige uitvoering ingeoefend. Dr. Song heeft geen vaste samenstelling, maar werkt op basis van de show up's tijdens deze zangsessies.

 

Dit concept kan ook geboekt worden voor eender welke activiteit, teambuildingsessie voor bedrijven, maar even goed voor een feestje in de privésfeer (verjaardag, huwelijk, jubileum,...). Zelfs jeugdbeweging- of studentenzangstondes kwamen eerder al aan de beurt.

Sessies kunnen voor groepen vanaf een tiental personen. Een maximum aantal deelnemers bestaat er niet, Dr. Song maakt zich sterk eender welke mensenmassa meerstemmig aan het zingen te krijgen. Jan en zijn gitarist loodsen u dan doorheen een avond vol verfrissende en verrassende samenzang. Zelfs de grootste twijfelaar of, zo u wil,  die ene persoon die het zelfs niet aandurft om in zijn eigen douche te zingen, wordt op een zachte doch overtuigende manier toch over de zogenaamde "zang-streep" getrokken. De reacties zijn bijna altijd hartverwarmend, zo van "Ik wist niet dat ik dat kon...!"

 

Heb je zin in zang, check de agenda…of boek een Dr.Song-sessie!